Vyrai ir moterys.

Beklausant šitą dainą, kurią išsitraukiau iš belekiek seno disko

ir ‘besimėgaujant’ grynu vermutu, kurį ‘labai mėgstu’, pagalvojau, kad taip man ir reikia, gi nuo limonadų ir visų kitų šlamštų celiulitas puola, juk aš tikrai turiu tuo patikėti, šitaip sakė truputį isteriškai nusiteikusi draugė.

Taigi va taip gi, nusprendžiau bent kažkokią nuomonę išreikšti apie tai,  kodėl vyrai man patinka labiau nei moterys. Truputį sunkoka rašyti, kai trejų metų mergytė su pas mane užsilikusiu sovietiniu drambliuku, rodo ‘žiulek, pucia’, bet nieko, prieš parašant šitą žodį, numoviau pėdkelnes, ir paleidau į lovos platybes. Rūpinasi dabar, kad žaisliukam būtų patogu.

Dabar į temą. Visų pirma labiau mėgstu vyrus, nes aš ‘female’. Galėčiau sakyti, jog savaime suprantama, bet mūs dvidešimt pirmąjame amžiuje, šitaip sakyti nebedera. Dar pliusas vyrams nuo manęs, už pasyvesnį panikavimą. Nu jau taip kartais pabosta ‘tu žinok, Saulė jau nebe su Rimu, ar įsivaizduoji? ‘ , ‘tu žinok, kai susipešė šiandien tos dvi, o apskritai, matei kai ana plaukus nusidažė?’ ir t.t.. Neesmė, kad pačios jos šukuosena kaip mano Vemaliuko apkandžiota gėlė. Kiek su vyrais būk, tiek jiem yra nusišikt, kokius naujus džinsus nusipirko kitas. Dar tas dalykas, kai sakai jog gersi olaus, pasižiūri isterišku žvilgsniu, ir tada, virsti nebe ‘šaunia su šauniais bateliais’, o ‘kažkokia kaimietė gerianti alų’. Nu blem aš jum sakau (tai yra sau), tikras įvykis :D. Dar vienas dalykas, didesnioji dalis moterų, ištisai galvoja kaip atrodo, kokia poza geriau sėdėti, ar kelti ‘koją ant kojos’, ar ne ir t.t.. Ko pas vyrus (nu bent tuos, kurie dar nesidažo) nelabai yra, tada ir pati pamirštu tokias nesamones. Beje, su vyrais ir veikla man patinka labiau, o ne ‘naguokime lakus vakarėlis’ ar ‘nudažyk man antakius, plaukus, blakstienas…’ ar galū gale ‘einam į parduotuvę’. Ar dažnas vyras įsivaizduja, ką reiškia eiti su (kaip dažna) neapsisprendėle į parduotuvę? :D Tai yra nueiti į parduotuvę šokolado, dvi valandas vaikščioti kosmose, apsvaigus nuo prasto vėdinimo, ir išeiti nieko nenusipirkus, nes ‘ai reik dietos laikytis’ :D

Žodžiu, myliu vyrus, kurių trūkumai man truputėlį rūpi ir yra matomi tik tada, kai su kokiu vienu rimčiau susidedu. Su vyrais lengviau, vadinasi gyventi lengviau.

Komentarų: 1 348

  1. benamis Said,

    vasario 15, 2009 @ 2:19 pm

    Su neapsiprendėle eiti į parduotuvę, jei ši viską komentuoja ir karksi kiekviename žingsnyje yra be galo malonu bei fainakaip muzikinis fonas, galvojant ką viksit vakare :) ), bet jei reikia tris valandas žiūrėti ir nieko neišsirinkti yra tragedija ir kaip pats turi nuspręsti, nu davai šitą imam ir vsio, nes zjbal stovėti ir žiūrėti.
    O kodėl galvoji, jog vaikinukams nesvarbu kokius džinsus nusipirko kolega.
    O su vaikinais yra labai sunku, nes jei pradedi sakyti, o pažiūrėk vat šis atrodo tai suuuper. Tai dažnai į pasižiūri kaip į kokį homo sex ir dažnas pakraipo pirštą prie smilkinio.
    Tai dabar gaunasi, kad bobikės viena į kitą gali spoksoti ir aptarinėti, o vyrai ne, nes dar palaikys gėjum, nu fak, kaip tai nervina.
    O tos moteriškės kurios per daug galvoja, o blem kaip čia aš atrodau, tai nu sucks, arba jautiesi laisvai ir darom džaivą arba eini namolio toliau klausinėti veidrodėlio kas šiam pasaulyje gražiausia. Taip ir savo svajonių princą pražiūrėti galima.
    Labai beje skiriasi moterys, kurios bendrauja daugiau moteriškuose „susibūrimuose“ ir tos kurios praleidžia daugiau laiko su bernas. Tos, kurios praleidžia daugiau laiko su bernais, tai pradeda ir pačios į viską kitaip žiūrėti.
    Man tai nuo nuotaikos patinka vaikinai ar merginos, nors labiau linkęs esu į moteris pasižiūrėti, nors jei gatvėje pamatau nerealų vaikinuką,kodėl negaliu juo pasigerėti?

  2. Profilio nuotrauka (rest) rest Said,

    vasario 15, 2009 @ 9:17 pm

    Su belekokia neapsisprendėle eiti į parduotuvę, man yra mirtis alyvose, mėgstu ateit, atlikt darbą ir dingt :)
    Kas dėl to ‘homo sex’, faktas, pastebėjau, bet man tai tokie žavi ;D Beje, kai pasakau, jog kokios merginos gražus užpakaliukas ar graži palaidinė, tai merginos dar ne taip į mane pažiūri :D Ir dar tas skirtumas nuo vyrų, po to prisigalvoja visko, sugedusiu telefonu perdavinėja, ir pabaigoje virsti merginų nugirdytoja prievartautoja :D
    Kas dėl to bendravimo, tame ir esmė. Kai man dažniausiai tenka bendrauti su vyrais, tai moterų kompanijoje jaučiuosi kaip malalietkyne. Nežinau, man jos visad kažkiek daugiau erzino.
    Dėl pasigerėjimo, man merginomis labiau gėriuosi, ir vėl gi dėl tos priežasties, jos kai kurios galvoja, jog tam ir yra teskirtos :)

  3. Aiw Said,

    vasario 15, 2009 @ 9:54 pm

    Šiaip +2 karmos taškai tau iš mano asmeninės sąskaitos už teisingas mintis :)

  4. AndreliZzz Said,

    gruodžio 29, 2009 @ 4:08 pm

    Labai teigiamas įrašas :) Šauni panelė turėtum būti, tik nestok į jokius feministinius judėjimus ;)

    Dėl apsipirkimų: tikrai yra smagesnių užsiėmimų gyvenime nei 2 valandas galvoti, kokį man pirkti šampūną :D Manau, kad geriau nusipirkti per minutę šampūną ir pasižiūrėti filmą. Blogiausia, kas gali atsitikti, jis bus litu brangesnis ar ne taip skaniai kvepės ;D

RSS feed for comments on this post

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos